Lütfen bekleyin..



Yaya ve araçlar için yollarda yeni düzenlemeler

13 Haziran 2017, 17:30 - Okunma: 1584

Belediyemiz şehir nüfus hareketliliğinin yoğun olduğu Turgut Özal Bulvarı’nda (Diyarbakır Caddesi) hem yayalar için hem de araçlar için yeni düzenlemeler gerçekleştirdi. Belediye Ulaşım Müdürlüğü, İmar Müdürlüğü ve Fen Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü çalışmalarla, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu kimi bölgelerde iyileştirici düzenlemeler yapıldı. Kentin en yoğun noktalarından olan Soraçan AVM önünde servis yolu ile ana cadde arasındaki kısımlar yeniden düzenlenip asfaltlandı. Yapılan fiziki müdahalelerle genişletilen kavşak bağlantı yolunda trafik akışına sağlıklı ve engelsiz bir ivme kazandırıldı. YOLLARA KASİSYayaların, Turgut Özal Bulvarını sıkıntısız kullanabilmeleri için ise yeni yaya geçitleri oluşturuldu. Bulvarın karşıdan karşıya kullanımı için çalışmalar yapan Belediye ekiplerince Batman Park AVM, İş Bankası önünde ve Migros AVM önünde olmak üzere 3 yeni yaya geçidi açıldı.

Yeni açılan yaya geçidi noktalarına yayaların güvenliği için ışıklı uyarı işaret ve levha diken Belediye ekipleri, yaya geçidine yakın mesafelerde ise araçların hızını düşürmek için yollara kasis monte ederek güvenli ulaşımının koşullarını oluşturdu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=