Lütfen bekleyin..



PETROLSPOR GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU

02 Mart 2020, 17:21 - Okunma: 5077

Petrolspor Güreş takımı takım halinde Türkiye şampiyonu oldu. 28 Şubat -01 Mart tarihleri arasında Sivas ilinde düzenlenen U-15 (13-15) Yaş Yıldız Erkekler Türkiye şampiyonasında mindere çıkan Kırmızı-Beyazı ekibin pehlivanları rakiplerini birbir yendi. 38 kg’da Şahin Acar Türkiye şampiyonu olurken, 41 kg da Naif Yeşil Türkiye şampiyonu, 52 kg da Fatih Acar Türkiye şampiyonluğu elde etti.

110 kulüp arasında Petrolspor kulübünün şampiyonluk elde etmesi camiada sevinçle karşılandı. Türkiye şampiyonu olan sporcuların Haziran ayında düzenlenecek Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil edecekleri belirtildi.
PETROLSPORLU RUKEN LİGİ ŞAMPİYONLUKLA BİTİRDİ
Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Turkcell Kulüpler arası kros ligi Balıkesir Ayvalıkta yapılan finalle son buldu. İlimizi süper ligde temsil eden Batman Petrolspor kulübü Genç Bayanlar ve Genç Erkekler kategorilerinde süper lig takımları ile yapmış olduğu mücadele sonunda ligi takım halinde 5.olarak bitirdi.

Lig boyunca Genç Bayanlar kategorisinde yarışan Avrupa 3. Ruken Tek ise her 3 kademe elde ettiği başarılı sonuçlarla Türkiye şampiyonu oldu. Cumartesi günü 4 km’lik parkura çıkan başarılı atlet 4 km’lik parkuru 14.40’lık derece ile koşarak Türkiye şampiyonu olurken, kendisini Fenerbahçespor kulübünden 14.48’lik derecesi ile Dilek Öztürk ve 14.48’lik derecesi ile bir diğer Fenerbahçeli Zeynep Bayçınar takip etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=