Lütfen bekleyin..



“Batman’ı milli sporcu kenti yapacağız”

12 Haziran 2017, 17:54 - Okunma: 1445

2017 yılında birçok sporcunun Milli takımda Batman’ı çeşitli branşlarda temsil ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, marka kentin yanı sıra; Batman’ı Milli Sporcu kenti yapmaya kararlı olduklarını söyledi. Son olarak ilimizi Beyzbol – Softbol Milli Takımında U13 yaş altı kategorisinde temsil eden Şafak Kiçki ve Atrenörü Mehmet İsen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i ziyaret etti.

KİÇKİ, İTALYA YOLCUSU 
09-12 Ağustos 2017 tarihleri arasında İtalya’da yapılacak olan müsabakalarda Millî Takım formasını giyecek olan Milli Sporcumuz Şafak Kiçki, hedefinin büyük olduğunu söyledi. Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten İl Müdürü Halil Eren; “Artık tüm branşlarımızda çok ve disiplinli çalışmanın meyvesini almaya başlıyoruz. Batman’ı tüm kategorilerde Milli takım düzeyinde temsil etmek için çabalıyoruz. Bugünde Karatay Ora Okulundan 13 yaşındaki küçük kardeşimiz Şafak Kiçki Beyzbol – Softbol Milli takımında biz ve ülkemizi gururla temsil ediyor. “ diye konuştu.  Eren yapılan ziyaretin ardından Milli Sporcu Kiçki’ye ayakkabı hediye etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=