Lütfen bekleyin..



Basketbol Camiası İftarda Buluştu

12 Haziran 2017, 17:52 - Okunma: 1558

Batman Basketbol İl Temsilciliği tarafından verilen iftar yemeğinde basketbol camiası büyük ilgi gösterdi. Basketbol İl Temsilciliğinin organize ettiği iftar yemeğine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Spor Şube Müdürü Burak Eren, Mali İşler Şube Müdürü Fahrettin Dursun, Basketbol Gözlemcileri, Hakemleri ve Masa Görevlileri HASBİHAL Cafe Restorant' a bir araya geldiler.“2016-2017 SEZONU BAŞARILARLA DOLU” Düzenlenen iftar yemekte söz alan, Batman Basketbol İl Temsilcisi Remzi Boztepe, 2017 yılının başarılarla geçtiğini söyledi. Boztepe; “Batman’da büyük bir aile olan basketbol camiası ile beraber bu iftar yemeğinde bulunmaktan mutluluk duymaktayım.

Camiamızın 2016-2017 sezonunda bir bütün olarak göstermiş olduğu başarı bir sezondan dolayı tebrik ediyorum. Birçok kategoride takımlarımız Türkiye Finallerinde Batman İlimizi başarılı bir şekilde temsil ettiler. Bu Başarılardan dolayı tüm kulüp yöneticilerini, sporcularını en önemlisi antrenörlerimizi canı gönülden kutluyorum. İftar yemeğimiz birlik, beraberlik ve kaynaşmak adına çok önemli oldu. Yemeğe katılan herkese şahsım ve Batman Basketbol İl Temsilciliği adına teşekkür ediyorum.” dedi.
“TÜRKİYE BATMAN’I KONUŞACAK”
2016-2017 sezonunda Türkiye’de basketbol branşında büyük başarılara imza attıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bunlarla yetinmeyeceklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Basketbol İl Temsilciliğince organize edilen bu iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı mutluyum. Daha önce camianın içerisinde bulunan biri olarak bu tür organizasyonları basketbol camiasının birlik ve berberliği bütünleştireceğini inanıyorum. Batman Basketbol takımlarının 2016-2017 Sezonu içerinde Türkiye Yarı Finalleri ve Finallerinde göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutluyorum. İl Müdürlüğü olarak her zaman takımlarımızın yanında olduk, Bundan sonrada yanlarında olacağız. Amacımız takımlarımızın göstermiş oldukları bu başarıları diğer yıllarda taşımalarına destek olmak. Tesisleşme anlamında büyük bir atılım içerisindeyiz. Bu tesislerimiz bittiği zaman başarıya aç bir il olan Batman'ımız büyük başarılar elde edeceğini canı gönülden inanıyorum." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=