Lütfen bekleyin..



“İnsana Kıyarak Varılacak Hiç Bir Hedef Yoktur”

11 Haziran 2017, 17:19 - Okunma: 1104

Batman Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin Kozluktaki PKK saldırısında hayatını kaybeden genç öğretmen için açıklama yaptı. Başkan Ergin saldırıya sert tepki göstererek şunları söyledi. “Kozluk İlçemizde Ak Partili belediye başkanının hedef alındığı silahlı saldırıda, seken kurşunlar olay yerinden geçen Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde görevli müzik öğretmeni üyemiz Şenay Aybüke Yalçın’ın bulunduğu araca isabet etmiş, ağır yaralanan Yalçın, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştır.Binlerce insanımızın hayatına mal olan terör belası Mübarek Ramazan ayında tekrar canlanmaya başlamış, yapılan saldırılarda birçok güvenlik görevlimiz şehit olmuştur. Eğitim-Bir-Sen olarak, terörü, teröristleri ve onları destekleyenleri her zaman lanetledik, yine lanetliyoruz.

Terör olaylarında, alçakça saldırılar sonucunda şehit olan güvenlik güçlerimize, insanlıktan nasiplenmemiş teröristlerin öldürdüğü öğretmenlerimize, diğer kamu görevlilerine ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; bütün terörist saldırıları, hainleri, onları koruyup kollayan, destekleyen güçleri lanetliyor, terörün olmadığı, kardeşlik ikliminde huzur, refah ve barışın hâkim olduğu bir gelecek temenni ediyoruz.Balıkesirden eğtim aşkıyla kozluk ilçemize kısa bir süre önce atanan şehit Şenay öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=