Lütfen bekleyin..



Gazetemiz İftar yemeğinde buluştu

11 Haziran 2017, 16:54 - Okunma: 1375

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle Gazete sahibimiz Nimet Dal tarafından Mehmet Usta’da İftar yemeği verildi. DAL AİLESİ İFTAR’DA BULUŞTUİftar yemeğine Gazetemiz sahipleri Nimet Dal, Orhan Turan, Batman Çalışan gazeteciler derneği Başkanı ve Batman Sonsoz gazetesi sahibi Ercan Atay, Gazeteci Yazar Recep Kavuş, Gazetemiz yazarı Abdurrahman Akbulut, Matbaa Ustası Rahim Tatargan, Gazete dizayn ve grafikerleri Gültekin Dal, Atilla Atay, Gazetemiz spor müdürü Rıfat Dal, Pusula Gazetesi yazı işleri Müdürü Aytekin Dal katıldı. GAZETELERİN RAMAZAN DAYANIŞMASIMübarek Ramazan ayında bir araya gelmek, Birlik, Beraberlik ve dayanışma açısından bu gecede bir araya geldiklerini belirten Gazete sahibimiz Nimet Dal

” Mübarek Ramazan ayında ailece ve dostlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerinin dayanışma açısından önemli olduğunu dile getirerek tüm Batman halkının Mübarek Ramazan ayını tebrik etti.  Gazetemiz sahibi Dal Öte yandan Mehmet Usta Sahibi Mehmet Şirin Kaplan’a ve çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=