Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Amatörleri Kahvaltıda Ağırladı

26 Mart 2017, 13:19 - Okunma: 1460

Vali Ahmet Deniz, Amatör Spor Kulüpleri Temsilcileri ile kahvaltıda bir araya gelerek, ilimizde faaliyet yürüten amatör kulüplerin sorunlarını dinledi. Valiliğimiz tarafından TP Kristal Park tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına; Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, ilgili kamu kurum yöneticileri ile Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.


Kahvaltı programında bir konuşma yapan Vali Deniz, "Görev yaptığım şehirlerde ilk önceliğim eğitim sonra spor oluyor. Bunların ikisi olmadan kentin gelişmesi ve büyümesi zor olur” dedi. 
İlimizde sporun gelişmesi için amatör spor kulüplerine gerekli desteklerin verildiğini belirten Vali Deniz, “Amacımız, gençlerimiz sporla uğraşsınlar başka şeylerle değil. Batman'ı terörle, çukur siyaseti ile değil, sporla anılan bir kent yapmaktır. Çocuklarımız ülkesine, vatanına ve milletine faydalı bireyler olsunlar” diye konuştu. 


Batman’da yapılan spor yatırımlarına değinen Vali Deniz, 70 milyon lira bütçe ile uluslararası standartlara uygun 15 bin kişilik stadyum, olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti gibi yatımların tamamlanmak üzere olduğunu vurgulayarak, bu yatırımların tamamlanmasıyla birlikte Batman’da ulusal ve uluslararası turnuvaların ve büyük takımların final maçlarının oynanması için gerekli çalışmaları yürüteceklerini ifade etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=