Lütfen bekleyin..



Somaspor Petrolspor dostça bitti 1-1

08 Şubat 2020, 15:56 - Okunma: 1151

Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Medicalpark Petrolspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden karşılaştığı Somaspor’la 1-1 berabere kaldı. Manisa’nın soma ilçesinde oynanan karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösterirken, Batman eski Valisi ve şimdiki Manisa Valisi Ahmet Deniz, Batman’ın sevilen iş adamı Selman Dinç, Petrolspor As başkanı Mustafa Balaban, Angiad İş adamları derneği

genel sekreteri Batmanlı iş adamı Ali Tezdiğ, Emin Dinç, İzmir gurbetçi Petrolspor taraftarlar derneği Başkanı Veysi Saran ve üyeleride takımımızı tribünde deplasmanda yalnız bırakmadılar. 

BATMAN SOMA KARDEŞLİĞİ

Maç öncesinde Batman’ın unutmadığı Manisa Valisi Ahmet Deniz, Soma Belediye başkanı Ali Tulup, Soma Emniyet Müdürü Umut Er, Soma’nın ilçe yöneticileri Petrolspor kafilesine sıcak ilgi göstererek misafirperver bir ağırlama yaptılar. Petrolspor Kafilesi Soma Belediyesinde yemekte ağırlandı.

TRT KÜRDİ CANLI YAYINLADI
Somaspor Medicalpark Petrolspor karşılaşmasını TRT Kürdi canlı yayınlarken, meslektaşımız Kutbettin Barlak’ta yorumlarıyla beğeni topladı. Karşılaşmada ev sahibi ekip 33. dakikada Kalecimizin bariz hatasından elde ettiği pozisyonda Nurettin’in attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.
Maçın ikinci yarısında rakibine karşı üstün futbol sergileyen Medicalpark Petrolspor 60. dakikada Sabahattin Usta’nın golüyle 1-1 eşitliği sağladı. Petrolspor kalecisi yaptığı kurtarışlarla hatasını affettirirken, Petrolspor sahadan 1-1’lik eşilikle ayrıldı.

 

MANİSA VALİSİ DENİZ VE SOMA’LI YÖNETİCİLERDEN DOSTLUK VE MİSAFİRPERVERLİK
Maç sonrasında görüştüğümüz Batmanın sevilen iş adamlarından ve Petrolsporu bu zor deplasmanda yalnız bırakmayan İş adamı Selman Dinç Batman eski Valisi Ahmet Deniz’e ve Manisa Soma’lı ilçe yöneticilerine gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliğe teşekkür etti. Dostça ve iki kardeş kulübün mücadelesine sahne olan maçta Manisa Valisinin kendilerini bu maçta yalnız bırakmamasından duydukları memnuniyeti dike getiren Dinç, Vali Deniz’in tüm Batmanlılara selam gönderdiğini belirtti.  Soma Belediyesinde Petrolsporlu yöneticiler ve sporcularla ağırlandıklarını belirten Selman Dinç eski Batman Valisi Ahmet Deniz’in gününü Petrolspor’la geçirdiğini yakın ilgi ve alakasını eksik etmediğini aktardı. Maçta duygu yüklü anlar yaşandığını belirten Dinç Batman Manisa arasında ciddi bir kardeşlik ve dostluk bağı oluştuğunu ifade etti.  

 

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM”
Karşılaşmanın son derece centilmenlik içinde geçtiğini belirten Petrolspor basın sözcüsü M.Emin Çelik, alınan 1 puana sevindiklerini ve kaçan 3 puana ise üzüldüklerini söyledi. Basın Sözcüsü Çelik yaptığı açıklamada; “Sahaya mutlak 3 puan için çıktık. Mağlup duruma düşmemize rağmen iyi bir maç çıkarıp, sahadan 1 puan ile ayrıldık. Öncelikle bizim önceki ve Manisa’nın yeni Valisi Sayın Ahmet Deniz Bey, hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadı. Bu soğuk havada takımı yalnız bırakmayan Sayın Valimize, tüm taraftarlarımıza, Batmanlı hemşerilerimize, sporcularımıza, teknik kadromuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=