Lütfen bekleyin..



ŞEHİT ÖĞRETMENİ BİR AN OLSUN YALNIZ BIRAKMADI

11 Haziran 2017, 16:42 - Okunma: 1650

Kozlukta sivil aracına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Şehit Öğretmen Aybüke yalçını bir an olsun yalnız bırakmayan Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık cenazeye Uçağa kadar eşlik etti. Saldırıdan büyük üzüntü duyan Başkan Işık’a çok sayıda kişi geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Edinilen bilgilere göre PKK’lı militanların hedefinde Kozluk'un başarılı Belediye başkanı Veysi Işık’ın olduğu iddia edildi. Saldırganların başkan Veysi Işık'ın kullandığı yol ve evinin yakınında pusu kurduğu belirtildi. Güvenlik görevlilerinden 1 hafta önce Başkana yönelik saldırı istihbaratı alındığı ve bu konuda Başkan Işık’ın uyarıldığı ortaya çıktı. Üzücü Saldırıyı duyan bir çok kişi Başkan Veysi Işık'ı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundular. Başkan Işık Genç öğretmenin cenaze töreni öncesinde ve sonrasında 1 dakika olsun bile ayrılmadı. Genç öğretmenin acısın a ortak oldu. "Maalesef bir öğretmenimizi kaybettik, 2 öğretmen de yaralandı. Aracıma 10-15 mermi isabet etmiş. Aracı yeğenim kullanıyordu.

 Olay evimin çıkışında oldu hedeflerinde benim olduğunu düşünüyoruz. Çünkü yaklaşık bir hafta önce bu yönde istihbari bilgi tarafıma iletilmişti. Bu ramazanda, bu cuma gününde vahşi yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Bu bir vahşettir."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=