Lütfen bekleyin..



‘Batman’ın spordaki lokomotifiyiz’

04 Şubat 2020, 12:28 - Okunma: 728

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki antrenörlerle 2020 yılında yapılacak çalışma ve faaliyetler hakkında toplantı yapıldı. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2020 yılının verimli ve etkin geçmesi için tüm antrenörlerin büyük bir özveri ile çalışmalarını ve alt yapıya her zamankinden daha çok önem vermelerini istedi.

İl Müdürü Özperk; “Batman’ın spordaki lokomotifi görevine üstlenmişiz. Bütün branşlarımızda 7’den 77’ye herkesin spor yapması için özel çaba sarf etmenizi istiyorum. Spor yapmak özel bir durum değil, her insan için ihtiyaç haline gelmiş. Geleceğimizin sporcularını yetiştirirken, halkımızın da tesislerimizden spor yapmaları için faydalanmalarını sağlamalıyız. Bunun için resmi, özel ve antrenmanlardan arta kalan zamanlarda tesislerde uygun bir şekilde halkımızın kullanması sağlanmalıdır. Tesislerde görev yapan tüm antrenörlerimizin bu konu üzerinde hassasiyetle durmasını istiyorum.” diye konuştu.
“ANALİG’TE ÇOK İYİYİZ”
Batman’ın katılım sağladığı ANALİG (Anadolu Yıldızlar) liginde, Okul Sporlarında, kulüp ve ferdi olarak çok iyi dereceler aldığını belirten Spor Şube Müdürü Burak Eren, bunun devamının sağlanması için alt yapıya büyük önem verilmesini istedi. Eren açıklamasının devamında; “Bütün antrenörlerimiz tesislerimizi daha etkin kullanmalı. Sadece antrenmanlarla sınırlı kalınmamalı. Öğrencilerimizin yanı sıra halkımızın da spor yapmaları için yönlendirilmeler yapılmalıdır.” dedi.
“TÜRKİYE’DE PİLOT İL OLMALIYIZ”
Antrenörlerle yapılan toplantıda hazır bulunan Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr ise, antrenörlerle belirli aralıkla bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Batman’ın sporda hak ettiği yere gelmesi ve Türkiye’de pilot il olması için daha çok çalışmalarının gerektiğini belirten Rüzgâr; “Kendi halkımıza ne kadar hizmet etsek azdır. Devletimizin bize verdiği imkânları çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için en iyi bir şekilde kullanmalıyız. Burada en büyük görev antrenörlerimize düşüyor.” dedi.
“TESİS KONUSUNDA İYİ DURUMDAYIZ”
Antrenörlerle yapılan toplantıda son olarak söz alan Tesisler Şube Müdürü Halil Çöl ise, Batman’ın tesis olarak birçok ilden daha iyi konumda olduğunu belirterek, şanslı iller arasında olduklarını söyledi. Çöl; “Tesislerimizin 7’den 77’ye sporcularla cıvıl cıvıl olması bizleri memnun ediyor. Tesisleri halkımızın kullanması için yapılmıştır. Bizde daha verimli kullanılmasını sağlamalıyız.” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=