Lütfen bekleyin..



Hedefte Başkan mı Vardı!

09 Haziran 2017, 17:31 - Okunma: 1362

İlimiz Kozluk ilçesinde AK Parti Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık’ın yeğenine silahlı, jandarma uygulama noktasına ise bombalı düzenlenen saldırının yankıları sürüyor. Silahlı saldırıda yoldan geçen bir bayan öğretmen hayatını kaybetti. 3’ü asker 4 kişide yaralandı. Durumu ağır olan 2 asker Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre PKK’lı militanların hedefinde kozluk'un başarılı Belediye başkanı Veysi Işık’ın olduğu iddia edildi. Saldırganların başkan Veysi Işık'ın kullandığı yol üzerinde pusu kurduğu belirtildi. Üzücü Saldırıyı duyan bir çok kişi Başkan Veysi Işık'ı arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundular. Vatandaşların saldırıda hayatını kaybeden genç öğretmen için oldukça üzüntülü oldukları bildirildi. Başkan Veysi Işık'ında ilçede yaşanan üzücü olay nedeniyle oldukça üzgün olduğu ve genç yaşta hayatını kaybeden öğretmen için başsağlığı dileklerinde bulundu. Saldırılardan ilki, Kozluk ilçesi Üçyol devlet hastanesi yakınında saat 11.45 sıralarında meydana geldi. Aracıyla evine gitmekte olan AK Parti Kozluk İlçe Belediye Başkanı Veysi Işık’ın yeğeni Av. Muhammed PKK’lı militanlarca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Muhammed Işık yaralanmazken karşı yoldan aracıyla geçmekte olan Müzik Öğretmeni Ş. Aybuke Y’ın kafasına kurşun isabet etti. Kozluk Devlet Hastanesine kaldırılan Bayan Öğretmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşanan silahlı saldırının hemen ardından Kozluk Bekirhan Belde Karakolunun uygulama noktasına da bombalı araçla saldırı yapıldı. Saldırıda 3 asker ile bir sivil yaralanırken, bir saldırganın ise öldüğü belirtildi. Yaralı bir asker ile bir sivil Diyarbakır'a sevk edildi. Diğer yaralılar ise Batman Bölge Devlet Hastanesine tedavi altına alındı. Yaralı 2 askerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=