Lütfen bekleyin..



Balaban: “Bayrampaşa maçı büyük önem taşıyor”

28 Ocak 2020, 17:02 - Okunma: 936

Batman Petrolspor Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Altındağspor maçının geride kaldığını belirterek, "Bayrampaşaspor maçı bizim için büyük önem taşıyan bir maç. Seri galibiyetler alarak ligde kalabiliriz. Bu maça seri başlangıcı olarak bakıyoruz. Seri galibiyetlere özlemimiz var. Bu özlemi bu hafta başlatmak istiyoruz" dedi.

“GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”
Kümede kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Bayrampaşaspor ile hafta sonu yapacakları maç hakkında görüşlerini açıkladı. Balaban, "Bayrampaşaspor bu ligin disiplinli ve kontratak oynayan takımlarından birisi. Biz takım olarak bu maça teknik heyetimiz nezaretinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bayrampaşaspor maçını kazanıp, seri yakalamak istiyoruz. Bayrampaşaspor maçı bizim için büyük önem taşıyan bir maç. Bazı şansızlıklardan dolayı seri galibiyet özlemimiz var. Bu özlemi bu hafta dindirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımız takımlarına destek olsunlar. Çünkü onlara ihtiyacımız var" diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=