Lütfen bekleyin..



Vali Ahmet Deniz’ın Lisans Yerleştirme Sınavı Mesajı

09 Haziran 2017, 17:01 - Okunma: 1017

Batman Valisi Ahmet Deniz hafta sonu yapılan LYS sınavı öncesinde sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diledi. Vali Deniz mesajında "Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta sonunda gençlerimizin geleceği için önem arz eden Üniversite Giriş Sınavı’nın ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) yapılacak. Gençlerimizin sınavlarda başarılı olacağına ve çalışmalarınızın karşılığını en iyi şekilde bulacağınıza inancım tamdır. Bütün çabalarımız gelecekteki hayatınıza yön verecek kazanımlarınızdır. Çocuklarımız hedefledikleri mesleğe ulaşmak, kaliteli ve her anlamda donanımlı bir üniversitede okumak için sınavlara sıkı bir şekilde hazırlandılar. Emeklerinin karşılığını alabilmesi, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir. Sevgili gençler; kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum.

. İyimser olmaya ve her zaman olumlu düşünmeye önem veriniz. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda, bilgi ve birikimlerini en üst seviyede sınava yansıtacaklarına inanıyor, Lisans Yerleştirme Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.Gençlerimiz için bu önemli sınavın; sakin, gürültüden uzak ve huzurlu bir şekilde geçmesi konusunda tüm Batmanlıların gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Değerli Veliler, çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Çocuklarımızın başarılı olmalarında en büyük görev anne babaya yani bizlere düşmektedir. Sınav sonucunda alacakları puan her ne olursa olsun onlara her zaman destek olalım ve onların ne kadar değerli olduklarını hissettirelim. Sınavlar gelip geçicidir ama anne-baba-çocuk ilişkisi kalıcıdır ve hep devam eder. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm yönetici, öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, Lisans Yerleştirme Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=