Lütfen bekleyin..



Üniversite Adaylarına İftar Morali

09 Haziran 2017, 16:59 - Okunma: 1455

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezinde yaklaşık bir yıldır Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlere moral amaçlı iftar yemeği verildi. Verilen iftar programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Müftüsü Turgut Erhan, Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi, Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, üniversite sınavına girecek öğrenciler katılım sağladı. İftar öncesi Kur’an-ı kerim okundu. Gençlik Merkezi İlahi Korosunun seslendirdiği ilahi eserlerden sonra iftar yapıldı.

 Verilen iftar yemeğinin ardından Gençlik Merkezindeki Has odada İl Müftüsü Turgut Erhan sınava girecek gençler için dua edip başarılar diledi. Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selahattin Çelebi ise yaptığı açıklamada; “Böylesine anlamlı bir ayda gençlerle bir arada olmak gurur ve onur verici. İnşallah sınavda başarılı olur ve istediğiniz üniversitelerin bölümlerine yerleşirsiniz. “dedi. 

“GENÇLİK MERKEZİMİZ EĞİTİM MERKEZİDİR”

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise, gençlik merkezlerinin birer eğitim merkezi gibi çok yönlü olarak çalıştıklarını söyledi. İl Müdürü Halil Eren; “Göreve geldiğimiz günden beri eğitimli nesillerin yetişmesi için çabalıyoruz. Yapmış olduğumuz projelerimizle gençlerimizin daha eğitimli ve donanımlı olmasını sağlıyoruz. Sınav öncesi onları iftar programında bir araya getirmenin mutluğunu yaşıyoruz. Katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun. “diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=