Lütfen bekleyin..



Vali Deniz, Gercüş'te İftar Programına Katıldı

09 Haziran 2017, 13:58 - Okunma: 1631

Vali Ahmet Deniz, Gercüş İlçesinde Gercüş Belediyesi tarafından, şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen “Gönül Sofrası” iftar programına katıldı. İlçede düzenlenen iftar programına; Vali Ahmet Deniz, Kozluk kaymakamı Ünal koç, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı. İftar öncesi Gercüş Belediyesi tarafından yapılan “Bilgi Evi” açılışını gerçekleştiren Vali Deniz, “Batmana geldiğim günden beri ilimizi eğitim konusunda ülkemizde örnek bir şehir gösterilmesi adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu konuda birçok eğitim yatırımımız ve projelerimiz oldu ve olmaya da devam edecek diye konuştu.

Daha sonra iftar programına gecen Vali Deniz, masaları dolaşarak, iftar programına katılan şehit yakını ve gazilerle yakından ilgilenerek, bir süre sohbet etti.
İftar sonrası Vali Ahmet Deniz ve Gercüş kaymakamı Koç birer konuşma yaptı.
 
Gercüş kaymakamı Koç, Belediye vekilliğine atandığı dönemden beri yapmış olduğu proje ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
 
Daha sonra bir konuşma yapan Vali Deniz, Yüzyıllardır dış güçler tarafından Türkiye'ye yönelik saldırılar devam ediyor. Ülkemize saldıranlar Çanakkale'de ve Kurtuluş Savaşı'nda başaramadıklarını 15 Temmuz'da piyonlarını kullanarak saldırdıklarını belirterek, " bu milleti dize getiremediler, getiremeyecekler" diye konuştu.
 
Vatan için canlarını feda eden şehitlerimiz sayesinde, kahraman gazilerimiz sayesinde, yiğit asker polislerimiz sayesinde birlik beraberlik içinde huzurlu ve bereketli bir ramazan geçirdiğimizi ifade eden Vali Deniz,  Sizlerin hakkını hiç bir şekilde ödeyemeyiz. Bu millet size minnettardır. Sizin için ne yapsak azdır diye konuştu.


 
Ülkemizi bölmeye çalışan kim olursa olsun fırsat verilmeyeceğini vurgulayan Vali Deniz, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diledi.
 
İftar programının ardından Vali Deniz, şehit yakını ve gazilerle yakından ilgilenerek  sorunlarını dinledi.
 
TEOG BİRİNCİLERİNE BİSİKLET HEDİYE ETTİ
 
Vali Ahmet Deniz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavında Gercüş ilçesinde dereceye giren 17 öğrenciye bisiklet hediye etti.
 
UYGULAMA NOKTASINDAKİ ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

İftar programının ardından Hasankeyf Gercüş kara Yolu üzerinde uygulama yapan askerleri ziyaret eden Vali Deniz, kendileri ile bir süre sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=