Lütfen bekleyin..



Başbakan, Gençlik İçin Durdu

26 Mart 2017, 13:04 - Okunma: 1458

Batman’da halka hitap eden Başbakan Binali Yıldırım, kendisine Havaalanından Miting alanına kadar kortej eşliğinde karşılayan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çeşitli branşlarında eğitim gören sporcuların sürprizine seyirci kalmadı. Havaalanı yolunda kendisini bayraklarla selamlayıp elele tutuşan sporcular için, otobüsten inen Başbakan Binali Yıldırım, onlarla uzun süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.


“GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”
Otobüsünden inip Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesindeki çeşitli branşlarda eğitim gören sporculara, “Sizler bizim geleceğimiz ve yarınlarımızsınız. Batman’da böyle pırıl pırıl gençlerin yaptığı sürprizden dolayı çok mutlu oldum. Batman gençliği her şeyin en iyisini hak ediyor. Sizler için ne yapsak azdır. Hepinizle gurur duyuyorum.  Sizlerin dürüst, cesur ve samimi desteği olduğu sürece bu memleket dimdik ayakta olacaktır. Bu sürprizde emeği geçenleri tebrik ederim” diye konuştu.
Başbakan Binali Yıldırım’a AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman Valisi Ahmet Deniz, Bakanlar, Genel Müdürler, Milletvekilleri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.


“BAŞBAKANIMIZ BİZİ ONURLANDIRDI”
‘Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Sayın Batman Milletvekilimiz Ataullah Hamidi ve Sayın Valimiz Ahmet Deniz, değerli zamanlarını ayırıp sporcularımızla ilgilendiler. Batman gençliği adına kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır.’ diyen Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Kendisine, ailesine, toplumuna, vatanına, bayrağına ve ülkesine bağlı çalışkan sporcular yetiştirme amacındayız. Çünkü spor tüm cehaletlerin en büyük düşmanıdır. Gençliği önemsiyor ve savunuyoruz” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=