Lütfen bekleyin..



Güreşçilerden büyük başarı

17 Aralık 2019, 12:32 - Okunma: 800

Batman Belediyesi bünyesinde kurulan Batman 72 Belediye Spor alt yapısı için yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı.Batmanlı gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, yeteneklerinin keşfedilmesine imkan sağlamak ve takıma sporcu kazandırmak amacıyla yola çıkan Batman Belediyesi, yapmış olduğu

 çalışmalarla gençlerin ve ailelerin takdirini kazanıyor. Batman 72 Belediye Spor Kulübü bünyesinde eğitim gören sporcular, katıldıkları yarışmalarda dereceyle dönüyor.
GÜREŞTE 5 DERECE 
Güreş branşında eğitim gören Muhammed Kaya, 2002-2003 yaş kategorisinde Batman il genelinde 1.olurken, 2006-2007-2008 yaş kategorilerinde ise; Yusuf Akgün 2., Serkan Savaş 2., Recep Arslan 2. ve Bünyamin Çokça da 5. oldu. Sporcular önümüzdeki günlerde grup müsabakalarında ilimizi ve Belediye’yi temsil etmeye hak kazandı. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, verilen eğitim sayesinde emeğimizin karşılığını almaktan mutluluk duyuyoruz ifadelerinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=