Lütfen bekleyin..



Yarasalar ‘Kenetleniyoruz’

13 Aralık 2019, 14:51 - Okunma: 1088

Yarasalar Gençlik Derneği Başkanı Çağdaş Ozan Büyükkaya, zor günler geçiren Petrolspor ile ilgili basın açıklaması yaparak, herkesin sorumluluk üstlenmesi gerektiğini açıkladı.Başkan Büyükkaya yaptığı açıklama şöyle “Şanlı Batman Petrolspor’umuzun içinde bulunduğu durumdan

kurtarmak adına en büyük sorumluluk tekrardan bu takımın gerçek sahibi olan halkımızın ve taraftarındır. Bizlerde Batman tribünlerinin sesi olarak hafta içi yaptığımız çağrı ile tüm halkımızı YARASALAR etrafında kenetlenerek takımımıza sahip çıkmaya davet ettik. Yaptığımız çağrı kamuoyundan büyük bir takdir kazanarak halkımızda geleceğe dair umut yaratırken bizlerin sorumluluğunu arttırmış bulunmaktadır. Bir kez daha tüm kamuoyunu YARASALAR etrafında büyüyen kenetlenmeyi sahiplenerek takımımıza gereken gücü vermeye davet ediyoruz. Yeni yönetimin önceki dönem yöneticilerinin yaptığı hataları tekrarlamamasını ümit ederken Petrolspor menfaatlerinin esas olduğu tribünlerimizde en büyük destekçisinin olacağımızı, ancak Petrolspor menfaatlerinin gerekli olduğu her şart ve ortamda en güçlü itiraz sesinin de YARASALAR olacağının sözünü bir kez daha tüm kamuoyuna yinelemek isteriz. Söz konusu ortak çabamız ve duygumuz olan Petrolspor için tüm kesimler arasında yaşanan olumsuzlukları ve ümitsizlikleri bir kenara koyarak Petrolspor’u hak ettiği yerlere getirmek için tüm şehrimizin ve şehir dinamiklerinin sorumluluk alarak gerekli özeni göstermesini temenni ediyoruz. Tüm halkımızı sezonun ilk yarısının son maçı olan Yozgatspor karşılaşmasında Yeni Batman Şehir Stadyumunda Batman Petrolspor’umuza sahip çıkmaya ve bu şehrin neler başarabileceğini tüm herkese göstermeye davet ediyoruz.”

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=