Lütfen bekleyin..



Milli Tenisçilerden Eren’e Ziyaret

06 Haziran 2017, 17:31 - Okunma: 1537

Batman’ı ve Türkiye’yi Milli Takım formasıyla temsil edecek olan Batmanlı sporculardan Şükran Cangir ve İbrahim Atuğ Masa Tenisi Balkan Şampiyonası öncesi İl Temsilcisi Orhan Edis, Antrenör Recep Bezenmiş ve Bayram Bezenmiş ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i ziyaret etti. Masa Tenisi Federasyonunun 2016-2017 faaliyet programında yer alan Balkan Şampiyonası 07 – 11 Haziran 2017 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Albena şehrinde yapılacak. “ONLARLA GURUR DUYUYORUZ”Batman’ı Milli takım formasıyla temsil edecek Şükran Cangir ve İbrahim Atuğ ile gurur duyduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Balkan Şampiyonasında da başarı beklediklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Masa Tenisi ve birkaç dalda Milli Sporcularla temsil edilmemiz hepimiz için büyük bir gururdur.

 Onlarla ne kadar övünsek azdır. İnşallah Balkan Şampiyonasında da aynı başarıyı gösterirler. Ülkemizi ve Batman’ı en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.”diye konuştu.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=