Lütfen bekleyin..



Kozluk Anadolu Lisesi’nde değerler eğitimi çalışması

06 Aralık 2019, 13:52 - Okunma: 1598

Okullarda uygulanan Değerler Eğitimi Projesinin Kasım Ayı değeri olan “Yardımlaşma ve Paylaşma” teması kapsamında Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Kozluk Merkez Anadolu Lisesinde örnek bir çalışma yapıldı.Kozluk Merkez Anadolu Lisesi’nde değerler eğitimi koordinatörlüğü görevi yürüten Meryem Yanardağ’ın r

ehberliğinde yardımlaşma konusuyla ilgili çalışma başlatan; öğrencilerden oluşan ekip; öncelikle her sınıf için kumbara (9, 10,11,12 ve öğretmenler odası şeklinde) oluşturup sınıflara bıraktı. Öğrenciler sınıf sınıf dolaşarak arkadaşlarından destek istedi. 
MADDİ DURUMU YETERSİZ AİLELERE YARDIM
Toplanan parayla daha önce tespit edilen maddi durumu yetersiz 3 aile ziyaret edildi ve bu ailelere ihtiyaçları dağıtıldı. Ayrıca okul müdürü Ünal Bozan tarafından temin edilen giyim malzemeleri; yardım işini organize eden ekibimize teslim edilerek çalışmalara katkı sağlandı. Görevlendirilen 4 öğrenci ile birlikte yardımlar ihtiyaç sahiplerine verildi. Bu çalışmada öğrenciler aktif bir rol oynayarak, değerler eğitiminin amaçlarından birisi olan yardımlaşma ve paylaşmanın önemini daha iyi benimsediler. Okula bu değerli çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=