Lütfen bekleyin..



Petrolspor basın sözcü Emin Çelik’ten ilk açıklama

06 Aralık 2019, 13:38 - Okunma: 1285

Petrolspor Basın Sözcülüğüne getirilen Emin Çelik, görev bölümünün yapılmasının ardından ilk açıklamayı yaptı. Vali Hulusi Şahin’e teşekkür eden kırmızı-beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çelik; “Her şeyden önce güzide takımımız Batman Petrolspor’un yapılanmasında yeni bir çalışma başlatan Valimiz sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz. Kulübün yeni yapılanmasında

 üzerlerine düşeni yapan TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, BATSO Başkanı Kadir Demir, Özel İdare Genel Sekreteri Kadir Özer, Gençlik ve Spor Müdürü Şafii Özperk ile Borsa Başkanı Arif Güneş’e de müteşekkiriz. Yine bu zorlu süreçte kulübümüzün yanında olan taraftarlar ile Batmanlılara teşekkürlerimizi sunuyoruz. 60 Yıllık kulübümüzün geçirdiği sürecin farkındayız. Artık geçmişe değil, önümüze bakıyoruz. Öncellikli hedeflerimizden biri ligde kalmaktır. Toplantının hemen ardından Kulüp Başkanımız sayın Abdulvahap Akbaş ve yönetim kurulu üyelerimizle teknik direktör arayışlarımıza başladık. 3. ligi bilen ve özellikle grubumuzda deneyimi olan başarılı bir teknik direktörle anlaşmak istiyoruz. Petrolspor’a eski başarılı günleri yaşatmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=