Lütfen bekleyin..



Yurttaş saldırıyı kınadı!

01 Aralık 2019, 15:33 - Okunma: 1056

Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş ile yardımcı hocalara yapılan saldırıya sert tepki gösteren Av. İrfan Yurttaş gece saatlerde bir grup tarafından yapılan fiili saldırının hiçbir vicdana sığmayacağını belirterek Tarık Hoca’nın ölümden döndüğünü belirtti. Yurttaş açıklamasında “Olayın sıcaklığı ve bilgi eksikliği nedeniyle yanlış bir algının oluşmaması adına öncelikle

belirtmek isteriz ki, olayın taraftarlar ve taraftarlık ile hiçbir ilgisi yoktur. Batmanımıza ve Batman insanına yakışmayan bu esef verici olay gerek Batman kamuoyunda gerekse Türkiye spor kamuoyunda nefretle karşılanmış ve kınanmıştır.Başta, olaya süratle müdahale edilmesini sağlayıp, her türlü desteği veren Valimiz Sn.Hulusi Şahin olmak üzere, Emniyet Müdürümüz Sn. Köroğlu Kıraç’a il yöneticilerimize ve Batmanlı sporseverlere teşekkür ederiz. Hukuki süreç devam etmektedir ve sonuna kadar bu sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=