Lütfen bekleyin..



Sanatçı Özhan, İlahileriyle mest etti

04 Haziran 2017, 17:19 - Okunma: 1327

Türk klasik ve tasavvuf müziğinin örneklerinden parçalar seslendiren ünlü sanatçı Ahmet Özhan'a Batman’da yoğun ilgi vardı. Konserin ardından Başkan Vekili Aksoy, çiçek takdim edip günün anlam ve önemine ilişkin plaket verdi.Konser sonrası konuşan Başkan Vekili Aksoy, huzurlu ortam olunca halkı ve gençleri imkanlar ölçüsünde sanatçılarla buluşturmak için çaba sarf edeceklerini belirterek: "Sizleri böyle mutlu ve gülerken görmek bizleri daha çok mutlu ediyor. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi. “RAMAZAN ŞENLİKLERİ” AÇIKLAMASIRamazan Şenliklerine yönelik yapılan eleştirilere karşı açıklama yapıldı. Batman Belediyesinden yapılan açıklamada "Belediyemizin Atatürk Parkında düzenlediği “Ramazan Şenlikleri”nin ilk günlerinde organizasyon şirketinden kaynaklı bazı aksaklıklar yaşanmıştır.

Ramazan ayı boyunca Ramazan ayı'nın maneviyatına uygun etkinliklerle şenliğimiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=