Lütfen bekleyin..



Kurtaran’dan 29 Ekim mesajı

30 Ekim 2019, 11:39 - Okunma: 1178

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Müdür Kurtaran’ın kutlama mesajı şöyle “Bugün, millet olarak istiklal ve istikbal yolunda verdiğimiz kurtuluş mücadelesinin millet egemenliğiyle taçlandığı, ülkemiz için temel yapı taşı olan Cumhuriyetimizin 96.yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

 Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz bir şekilde belirtiği üzere: "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." düsturuyla hareket ederek şanlı cumhuriyetimizi yükseltecek ve yaşatacak olan bir nesil yetiştirme gayreti içindeyiz. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "En Büyük Eserim" dediği "Cumhuriyetimizi" yükseltecek ve yaşatacak olan bir nesli büyük bir fedakarlıkla yetiştiren öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum. Bu yolda büyük bir özveriyle ilerleyen, geleceğimiz adına bizi umutlandıran, ülkemizin geleceği olan "Şanlı Cumhuriyetimizi" yarınlara daha güçlü taşıyacak çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha yürekten kutluyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Başöğretmeniz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Şanlı İstiklal Mücadelemizin Aziz Şehitlerini rahmet ve minnetle anıyor; şükranlarımı sunuyorum.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=