Lütfen bekleyin..



Sason'dan Akparti'ye Büyük katılım

24 Mart 2017, 12:19 - Okunma: 2010

Sason Belediye başkanı Cuma Uçar,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Binali Yıldırım'ın oluruyla AK Parti'ye geçti.

Dün 16 Nisan Halk oylaması mitingi için Batman'a gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım AK Parti Batman milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve AK Parti il ve İlçe Başkanları ile protokol tarafından Batman valiliği girişinde karşılandı.

Karşılama töreni sırasında AK Parti Batman milletvekili Ataullah Hamidi aracılığıyla Başbakan Binali Yıldırım ile kısa süre sohbet eden Başkan Uçar'ın AK Parti'ye geçişi açıklandı.AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi başta olak üzere İl Başkanı Diyaddin Uçar'ın desteği ile Başbakan Binali Yıldırım tarafından AK Parti'ye geçtiği açıklanan Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Sason'un artık daha fazla hizmet ile tanışacağını açıkladı. Belediye Başkanı Cuma Uçar ' 15 yıldır ülkemizi başarıyla yöneten ve daha önce yapılmayan hizmetleri kazandıran AK Parti'ye katılmanın büyük onur ve mutluluğunu yaşıyorum.Bu katılım ile Sason ilçemizde hizmet alanında büyük bir atılım yapacağız.İl ve İlçe teşkilatlarıız ile uyum içerisinde ilçeiz için her türlü çalışmayı yapacağız. Tüm sason halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum"dedi. Uçar Dün düzenlenen Mitigtede halkı selamlayarak bir konuşmada yaptı. Öte yandan Sason Yücebağ ve Gercüş Kayapınar Belediye Başkanları da Akpartiye katıldı. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=