Lütfen bekleyin..



AMATÖR LİG, ÖZPERK’İN VURUŞUYLA BAŞLADI

28 Ekim 2019, 07:02 - Okunma: 1251

Batman Amatör ligi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’in vuruşuyla başladı. 19 Mayıs Stadyumunda ligin ilk karşılaşmaları Güneşspor – Gercüşspor ve Batman 72 Belediyespor – Sason Gençlik Spor maçlarıyla aynı anda farklı sahalarda start aldı. Lig öncesi tüm takımlara, hakemlere ve spor camiasına Fair-Play çerçevesinde

başarılar dileyen İl Müdürü Özperk, kurum olarak amatörün her zaman yardımcısı olacaklarını söyledi. Özperk; “Amatör branşlarımızı önemsiyor ve destekliyoruz. Tesislerimizi sporcu kardeşlerimizin hizmetine hazır hale getirdik. Fırsat buldukça amatör müsabakaları izleyeme geleceğim. Tüm takımlara başarılar diliyorum.” dedi. İl Müdürü Özperk’e eşlik eden ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ise Gençlik ve Spor ile koordineli çalıştıklarını söyledi. Akyol; “Hepimizin ortak gayesi sporla gençlerimizi sokaklardan ve zararlı alışkanlıklardan kurtarmaktır. Bunun için elimizden geleni yapacağız.” dedi. İl Müdürü Özperk’e ASKF Başkanı Mahmut Akyol’un yanı sıra, Futbol İl Temsilcisi Abdülkadir Kardaş, TFFHGD Batman Şube Başkanı Fatih Aksoy, Saha Komiserleri Batman Şube Başkanı Reşat Gülsever, İl Hakem Atama sorumlusu Aydın Öğe ve Spor Şube Müdürü Burak Eren eşlik etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=