Lütfen bekleyin..



Yaralı Kediye Protez Takıldı

02 Haziran 2017, 17:57 - Okunma: 1794

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü, bir hayvan sever tarafından getirilen yaralı kediye anında müdahale etti.Vatandaş tarafından Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne getirilen yaralı kedinin birçok yerinde kırık ve sinir zedelenmesini tespit eden Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı hekimlerimiz kediyi ameliyata aldı.

Travmaya maruz kalan kalça ve bacak kemiğinde ciddi kırıklar ile sinir zedelenmesi olan kediyi yapılan başarılı bir operasyonla yaşama döndüren ekiplerimiz, hayvan sever vatandaşın takdirini kazandı.
Ameliyata alınan kediye pim ve tel takılırken, kedinin durumunun iyiye gittiği ifade edildi. Veteriner hekimlerin hayvanlara müdahale etmesini sevinçle karşılayan vatandaşlar da yardımlarını esirgemiyor. Yaralı kedinin durumunu öğrenen ilaç ve tıbbi malzeme desteği sunan İnmed Medical Pruducts, Nazlı Ecza Deposu ve Mehmet Eczanesi sahiplerine teşekkür eden müdürlük yetkilileri, vatandaşlardan gelen bu tür yardımların kendileri için moral desteği oluşturduğunu belirttiler. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=