Lütfen bekleyin..



Müdür Eren’den Gazetemize Ziyaret

31 Mayıs 2017, 16:15 - Okunma: 1623

Batman Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine sene başından itibaren atanan Müdür Halil Eren İadei ziyaret kapsamında basın kuruluşlarını ziyaret etti. Batman’da Müdürlük görevine atandıktan sonra Kurumda yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiren Müdür Eren’i spor kamuoyu takdir ediyor.Beraberinde Basın sorumlusu Osman Seyrekle birlikte Gazetemizi ziyaret eden Müdür Halil Eren Batmanlıların yoğun ilgisine teşekkür ederek halkın desteğiyle çalışmalarına yoğun şekilde devam edeceklerini belirtti. Müdür Eren Batman halkı ve gençliği için görev başında olduklarını belirterek yaz döneminde tüm spor tesislerinin gençlerin ve çocukların hizmetinde olacağını belirterek tüm dallarda ücretsiz kurslar düzenleneceğini belirtti. Batman’da tüm ilçelerde Müdürlükleri ve tesislerin faal halde olduğunu dile getiren Müdür Eren bütün çalışanlarıyla birlikte hizmet çıtasını artıracaklarını belirtti.

Batman’da yapımı devam eden 15 Bin kişilik stadyum inşaatının devam ettiğini belirten Müdür Eren yeni stadın yeni sezona yetişmese bile 1 ay gecikmeyle maçları oynamaya müsait hale geleceğini söyledi.  Müdür Eren yüklenici firma yetkilileriyle de görüşme yaparak stadın bir an önce tamamlanarak maçların oynanmasına hazır hale getirilmesini istedi. Vali Ahmet Denizin Batmanın spor yatırımlarına ciddi bir desteğinin olduğunu dile getiren Müdür Eren her zaman halkın içinde olan ve sporsever Vali Ahmet Denizin spor yatırımlarının faaliyete girmesi için gösterdiği çabasından dolayı kendisine minnettar olduklarını söyledi. 
Gün boyu basın ziyaretleri gerçekleştiren Müdür Halil Eren basın ve kurum ziyaretlerine ay boyunca devam edeceğini söyledi. Gazetemiz sahipleri Nimet Dal ve Orhan Turan Müdür Eren’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=