Lütfen bekleyin..



Vatan Partisi Bölgede Teşkilatlanıyor

30 Mayıs 2017, 18:56 - Okunma: 3522

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ve Örgütlenme bürosu üyesi Savaş Oruç Batman'ı ziyaret etti.AŞUROĞLUNU ZİYARET ETTİİşadamı Mustafa Aşuroğlu'nu ziyaret eden Reyhan, partilerinin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine ilişkin çözüm önerilerini paylaştı. Bu hafta içerisinde Batman il teşkilatlarının faaliyete geçeceğini belirten Reyhan, il başkanlığı görevini üstlenen Mustafa Eke'yle de biraraya geldi. Bölgede ziyaretlere devam edeceğini kaydeden Reyhan, amaçlarının bölgedeki örgütlenmelerini tamamlamak olduğunu söyledi.Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve eski bakanlar, milletvekilleri, bürokratlar ve askerlerden oluşan bir heyetin 10 Haziran Cumartesi günü Diyarbakır'da olacağını kaydeden Reyhan, "Bölgemizin iş dünyasının önde gelen isimleriyle birlikte iftarda buluşacağız, sorunlara çözüm arayacağız.

Bölgenin ciddi sorunları var. bu sorunları çözmemiz gerekiyor.Bizlerde Vatan Partisi olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız." diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=