Lütfen bekleyin..



Batman Resim ve Karikatür Sanatçısına Çifte Ödül

30 Mayıs 2017, 12:33 - Okunma: 1330

Ulusal Antalya Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Karikatür yarışmasının sonuçları açıklandı.Antalya OSB’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Ulusal Antalya Organize Sanayi Bölgesi Karikatür Yarışması 1 Mart-2 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Türkiye’nin önemli karikatüristlerinin de katıldığı yarışmaya 281 eser gönderildi. 5 Mayıs tarihinde sonuçları açıklanan yarışmada Özel Basut Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Abdullah YILDIRIM çifte ödül aldı. Türkiye 4.lüğü ve mansiyon 1.liğine layık görülen Batmanlı resim ve karikatür sanatçısının bu başarısı ilimizde sevinçle karşılandı

.İlk kez katıldığı Ulusal bir yarışmada ödüller alan ve Batmanımızı sanatsal ve kültürel alanda gurur kazandıran YILDIRIM yaptığı işten zevk aldığını, aldığı ödüllerin üretkenlik ve motivasyon sağladığını belirterek Batman’da sanata ve sanatçılara  gereken ilginin gösterilmesi için çaba sarfedilmesi  gerektiğini ve bu alandaki başarılarıyla gündeme gelmesi gerektiğini söyleyerek desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=