Lütfen bekleyin..



Gurbetçi Petrolsporluları örnek almalıyız!

30 Eylül 2019, 12:50 - Okunma: 1320

3. Lig'in 2010-2011 sezonundan itibaren Bölgesellikten çıkıp Türkiye genelinde oynanmasıyla birlikte Takımımız Batman Petrolspor Marmara ve Çevre İllerindeki maçlarımında hiç bir zaman yalnız kalmadı. Hatta zaman zaman evinde oynuyormuş gibi bir hissi uyandırdı Takımımızda. 2006 yılında Mehdi Görük'ün Taraftar için bulmuş olduğu Yarasalar isminden yola çıkan İstanbul'da ki Hemşehrimiz Orhan Kaya da

İstanbul'da bulunan Petrolspor'u seven Hemşehrilerimiz için İstanbul Yarasaları ismini bulmuş ve hatta Yarasa Orhan adıyla kişisel sosyal medya hesaplarını açarak yarasa ismini oldukça benimsemişti. 2010-2011 sezonundan itibaren Maçlarımızın İstanbul ve Çevre illerindeki müsabakalara çıkmasıyla İstanbul Yarasaları Takımımıza müthiş bir sahiplenme duygusu ile eşsiz bir destekte bulunmuştu. Batman ve Petrolspor sevdalısı ve Taraftar Derneğinin Kurucu ve  Mevcut Başkanı Savaş Özalp'ın da katılımıyla 2010-2011 sezonundan başlayarak günümüze dek eşsiz bir Petrolspor sevgisiyle Takımı sahiplenmiş ve desteğini esirgememişti. Kulüpten hiç bir şekilde destek almadan, kendi kıt imkanlarıyla yıllarca Petrolspor'u 72 Batmanpsor'u ve Bölgemizin diğer Takımlarını desteklediler. 2016 yılında resmi dernek stasüne kavuşan İstanbul Yarasaları Taraftar Grubu, ardından isim değikliğine giderek Gurbetçi Petrolsporlular ismini alarak yola daha da güçlü bir şekilde devam ettiler. Savaş Özalp önderliğinde Gurbette olmalarına rağmen şehrimize ve Takımımıza göstermiş oldukları bu ilgi ve sevgi, biz burada bulunan bir çok Batmanlıya ve Petrolsporlu diye geçinen bir çok kişiye örnek ve dahası ders niteliğindedir!. Sadece Petrolspor maçlarında bir araya gelmekle kalmayıp, Dernek olarak, Batman Dernekler Federasyonu'na ve Doğu Güneydoğu Dernekleri Platformu'na Üye olan bir Dernek olarak, orada bulunan Hemşehri Derneklerinin Piknik, düğün Taziye ve çeşitli programlarında yer alan ve örnek bir dayanışma içinde bulunan İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği büyük bir takdir topluyor, Dernek Başkanı Savaş Özalp ise Yıllardır Yerel Gazetelemizde Yazarlık ta yapan ve Cesur yazılarıyla öne çıkmayı başaran ve her türlü zorluk, tehdit ve hakaretlere aldırmadan bildiklerini dile getiren Savaş Özalp'ın bu yolda ki en büyük destekçilerinden biri de Bağcılar Batmanlılar Derneği Başkanı Şabettin Özel olmuştur. Yine bununla birlikte, Fuat Örteş, Suat Yıldız, Mehmet Şefik Alın, Ercan Üre, Arif Toprak ve daha nice Petrolspor sevdalısı bir çok Hemşehrimizin İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği'nin çatısı altında Şehrimize ve Takımımıza göstermiş oldukları bu ilgi alaka ve sahiplenmenin aynısının şehrimizde de hayata geçmesi en büyük dileğimizidir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Gülüyorum sadece
1816 gün önce
Şabettin özel.
1816 gün önce
Bu projede ilk katkılı ben berecem.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=