Lütfen bekleyin..



Vali Deniz,den İftar Sonrası Ziyaretler

29 Mayıs 2017, 18:34 - Okunma: 1415

Vali Ahmet Deniz iftardan sonra İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte Diyarbakır Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, çay evlerinde oturan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.Bir çay evinde oturun vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Deniz, ilimizin eğitim, sağlık ve spor altyapısının güçlendirilmesi için birçok yatırımın devam ettiğini belirterek, eğitim ve sporda ilimizin en iyi yere gelmesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. Huzurun her şeyden daha önemli olduğuna da değinen Vali Deniz, Batman'da sağlanan huzur ve güven ortamı sayesinde vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarda rahat bir şekilde yürüyüş yaptıklarını ifade etti.

Daha sonra Diyarbakır Caddesi üzerinde bir süre yürüyüş yapan Vali Deniz, vatandaşlarla yakından ilgilenerek,  bir süre sohbet etti.
GÖREV BAŞINDAKİ POLİS MEMURLARINI ZİYARET ETTİ
 Esnaf ziyaretinde sonra İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği'ni ziyaret ederen Vali Deniz, görevi başındaki emniyet mensuplarıyla bir araya geldi.Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği'ni ziyaret eden Vali Deniz, görev başındaki polis memurlarıyla bir süre sohbet ederek, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=