Lütfen bekleyin..



Beşiktaş İçin Şampiyonluk Sevinci

29 Mayıs 2017, 18:31 - Okunma: 1615

Beşiktaş'ın deplasmanda Gaziantep'i 4-0 yenmesinin ardından ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi, Batman'da büyük sevince yolaçtı.Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte Batmandaki yüzlerce Beşiktaş taraftarı kutlamalara katılmak için sokağa çıktı. İlk olarak araçlarıyla şehir turu atan taraftarlar, Atatürk parkında toplanmaya başladı. Yüzlerce Beşiktaş taraftarı burada marş ve tezahüratlar eşliğinde meşale yakarak şampiyonluk kutlaması yaptı.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Batman'da maçın bitmesiyle birlikte taraftarlar siyah-beyaz bayrağını kapan Beşiktaş taraftarı, Turgut Özal Bulvarı'ndaki Atatürk Parkı önünde toplandı. Çevik kuvvet polisi, taraftarların yolu kapatmaması amacıyla kaldırımda kortej oluşturdu. Meşale yakan taraftarlar, havai fişek gösterisi yaptı. Beşikaş lehinde tezahüratlarda bulunan Batmanlılar, araçlarla oluşturdukları konvoyla gece yarısına kadar şehir turu atarak Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı. Polisin sıkı güvenlik önlem aldığı kutlamalarda herhangi bir taşkınlık yaşanmadı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=