Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Derince Köyü'nde taziye ziyaretinde bulundu

29 Mayıs 2017, 18:29 - Okunma: 2581

Vali Ahmet Deniz, 26.05.2017 Cuma günü Kozluk Gümüşörgü karayolu Bölükkonak Köyü çıkışında BTÖ mensuplarınca önceden yola döşenen Mayın/EYP düzeneğinin sivil bir aracın yoldan geçişi sırasında patlatılması sonucu hayatını kaybeden Derince Köyü nüfusuna kayıtlı İdris Yüksel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Taziye ziyaretinde Vali Deniz’e; Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensupları, er ya da geç hak ettiği cezayı alacağını ifade eden Vali Deniz,

 "Bunlar başkalarının piyonluğunu yapıyor, bu ülkeye kan ve gözyaşından başka hiçbir şey vermediler. Allah bu hainlere fırsat vermesin" dedi. Hayatını kaybeden İdris Yüksel’e Allah'tan rahmet dileyen Vali Deniz, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.


TUZLAGÖZÜ JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Kozluk Siirt yol güzergâhında bulunan Tuzlagözü Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Deniz, vatani görevi yapan askerler ile bir süre sohbet etti. Jandarma karakolunda bazı incelemelerde bulunan Vali Deniz, Karakolda yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Bahattin Murat Yakın’dan bilgi aldı.
KOZLUK HÜKÜMET KONAĞI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Deniz, yapımı tamamlanarak hizmete açılan Yeni Kozluk Kaymakamlığı Binasında incelemelerde bulundu. İlçede hizmet veren tüm kamu kurumlarının yer aldığı Kozluk hükümet konağında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yeni hizmet binamızın tüm Kozluklu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyerek, "Bizler devletimizin tüm imkânlarını kullanarak vatandaşımıza daha iyi hizmet verebilme adına elimizden gelenin en iyisi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeter ki, ülkemizde birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk olsun. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız" diye konuştu. 
VALİ DENİZ BÖLGE HASTANESİNDE HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU 
26.05.2017 Cuma günü Kozluk Gümüşörgü karayolu Bölükkonak Köyü çıkışında BTÖ mensuplarınca önceden yola döşenen Mayın/EYP düzeneğinin sivil bir aracın yoldan geçişi sırasında patlatılması sonucu Ağır yaralanan İlyas Çetinbaş’ı tedavi gördüğü Batman Bölge Hastanesinde ziyaret eden Vali Deniz,  ailesi ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=