Lütfen bekleyin..



Belediye’den Ramazan Etkinlikleri

28 Mayıs 2017, 17:51 - Okunma: 2044

Batman Belediyesi'nin organize ettiği Ramazan ayı programı başladı.Ramazan ayının ilk orucunu Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, vatandaşlarla birlikte açtı. Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın'ın yanı sıra öğrenciler, aileler Ramazan ayının manevi atmosferini yaşamak için Atatürk Parkı'na akın etti.HER GÜN 1000 KİŞİYE YEMEKBaşkan Vekili Aksoy, tabldot'unu alarak vatandaşlarla birlikte sıraya girdi. Her gün 1000 kişiye iftar yemeğinin verileceği Ramazan ayı boyunca, tasavvuf konseri ve semazen gösterisinin yanı sıra çocuklar için trambolin, yetişkinler için fayton turları, Hacivat Karagöz gösterileri, pamuklu şeker, patlamış mısır ile birbirinden değişik sürpriz gösterilerle dolu dolu geçiyor. İftarın ardından saat 21.00'da başlayan etkinlik gece saat 24.00'e kadar sürecek.

VATANDAŞLARDAN AKSOY'A SEVGİ SELİ
Atandığından bu yana birçok hizmetinden dolayı halkın takdirini toplayan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY'a, Batman Belediyesince düzenlenen iftar yemeği sırasında yine sevgi seli aktı. Vatandaşlar Belediye Başkan Vekili AKSOY ile resim ve selfie çekmek için adeta yarıştı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=