Lütfen bekleyin..



Başbakan Yıldırımdan Valilik Ziyareti

23 Mart 2017, 21:38 - Okunma: 1176

Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Hanımefendi Semiha Yıldırım ile birlikte ilimizi ziyaret ettiler. Başbakan Yılıdırıma ziyaretleri sırasında, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş eşlik ettiler. BaşbakanBinali Yıldırım ve beraberindeki heyeti havalimanında; Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Eski Milletvekilleri, kamu kurumlarının yöneticileri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

Daha sonra Valiliği ziyaret ederek, şeref defterini imzalayan Başbakan, İlimizde yürütülen faaliyetler hakkında Vali Deniz'den brifing aldı.

Başbakanı ve beraberindeki heyet, Valilik makamında Vali Deniz ile bir süre sohbet ederek, Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Valilik ziyaretinin ardından Valilik önünde Batmanlılara hitap eden Başbakan Yıldırım,  yapılan miting sonrası ilimizden ayrıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=