Lütfen bekleyin..



5. Geleneksel Voleybol Turnuvası Sona Erdi

28 Mayıs 2017, 17:30 - Okunma: 1507

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından İl Özel İdaresi birimleri ve bağlı birimler arasında yapılan 5.Geleneksel Voleybol Turnuvasında Şampiyon Batman Belediyesi takımı oldu. Turnuva hakkında açıklama yapan İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Turnuva personeller arası kaynaşma ve birleştirme amacıyla mesai saatleri dışında bir arada güzel ortam oluşturdu, Personellerimizin buna ihtiyacı vardı. Halkımıza canla başla hizmet eden personellerimizin iş stresini bir nebze olsun azaltmak istedik ve bunu başardığımızı düşünüyoruz.

Turnuvamıza 2 gruptan oluşan toplam 8 takım katıldı. Her grubun ilk 2 takımı gruptan çıktı, çıkan takımların karşılaşmasını kazanan Batman Belediyesi ve İnsan Kaynakları takımları finale çıktı.Final maçında Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, Genel Sekreter Yrd M.Şah YİĞİT, Gültepe Mahalle muhtarı   ve diğer bütün birim müdürleri ile çok sayıda personel hazır bulundu. Final Maçını Batman Belediyesi 3-1 kazanarak Şampiyon oldu.Şampiyon olan takımın kupasını Genel Sekreter Yrd. M. Şah YİĞİT verdi. YİĞİT ayrıca tüm takımları kutlayarak tebrik etti. İkinci olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü  kupasını ise Batman Bem-Bir-Sen İl Başkanı Diyaddin DEMİRHAN  verirken, üçüncü olan Makine İkmal Bakım ve Onarım   takımının kupasını da Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Nurullah ERPOLAT verdi.  Batman BEMBİRSEN İl Başkanı Diyaddin Demirhan, “Bem-Bir-Sen olarak bu tür sosyal aktivitelerle, sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz turnuvamız önümüzdeki yıllarda da devam edecek dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=