Lütfen bekleyin..



Erkek Ceket

22 Ağustos 2019, 14:24 - Okunma: 1721

Modanın gözdesi olan ve şıklığıyla gözlere hitap eden erkek ceket kombinelerinizin can kurtarıcısı. Günlük hayatta dışarı çıkarken, iş yerinize giyebilir veya akşam yemeğine davetli iseniz kıyafetinizin fazla resmi olmasını istemiyorsanız giyeceğiniz kıyafetinizi ceketle kombine etmeniz sizi hem şık hem de rahat hissettirecek ve aynı zaman da gözler üstünüzde olacaktır.

Modanın gözdesi olan ve şıklığıyla gözlere hitap eden erkek ceket kombinelerinizin can kurtarıcısı. Günlük hayatta dışarı çıkarken, iş yerinize giyebilir veya akşam yemeğine davetli iseniz kıyafetinizin fazla resmi olmasını istemiyorsanız giyeceğiniz kıyafetinizi ceketle kombine etmeniz sizi hem şık hem de rahat hissettirecek ve aynı zaman da gözler üstünüzde olacaktır. Erkek ceket denilince akla sadece gömlekle kombine edilir gibi düşünceler gelmesin. Renkli veya düz renklerde tişörtlerle de, serin havalarda ayakkabınıza, pantolonunuza uyumlu olabileceğini düşündüğünüz kapüşonlu sweatshirt ile kombine edebilirsiniz.

Erkek Ceket Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ceket alırken kesimin omuzunuza tam oturduğundan emin olmalısınız. Ceketinizi iliklerken göbek kısmınız da çizgi oluşmamasına, ceket kolunun boyu el bileğinizi geçmemesine dikkat etmeli, ceketi giydiğinizde bir beden büyük olmamasına özen göstermelisiniz. Erkek ceket modelleri ararken kumaşın esnek yapısına bakmalı, kumaşın içeriğine bir göz atmalısınız.

Blazer Ceket Ve Spor Ceket Arasındaki Fark

Blazer ceket ve spor ceket arasında fark olduğuna dikkat etmelisiniz. Blazer ceketler kumaş yapısının farklı olması nedeni ile kot pantolonu veya dar kesim pantolon ile kombinlendiğin de uyumsuz bir görünüme sahip olabilirsiniz. Spor görünmek istiyorsanız kot pantolonu, renkli pantolonlar giyebilirsiniz. Erkek ceket kombine etmek biraz zor olabilir.  Şık rahat ve aynı zamanda kaliteli bir ürün istiyorsanız PierreCardin özel kumaş ve model tasarımıyla size hazırladığı beden tablosu ile endişelerinizi giderebilir size uygun ceketi bulabilirsiniz. Bu konuda https://www.pierrecardin.com.tr/erkek-spor-ceket-modelleri/ sayfasında rahatça modellere bakabilir ve alabilirsiniz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkan..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=