Lütfen bekleyin..



" Çukur siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz"

23 Mart 2017, 18:36 - Okunma: 1584

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan Tarihi referandum öncesinde Batmanı ziyaret ederek Miting düzenledi. Cumhuriyet meydanında düzenlenen Mitingte konuşan Başbakan Binali Yıldırım Müjde üstüne müjde verdi. Valilik meydanı hınca hınç doldu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Başbakan Binali Yıldırım, Batman'ın cazibe merkezi olacağını ve binlerce insana iş ve aş imkanı sağlayacaklarını belirtti. Miting öncesinde bölgenin sevilen sanatçısı Aydın Aydın sahne alarak referandumda Evet için yazdığı seçim şarkısını seslendirdi. Evet bayraklarıyla Miting alanındaki vatandaşları coşturan Aydın Aydın vatandaşlardan alkış aldı.

İLK ZİYARET VALİLİĞE
Başbakan Yıldırımı,  Batman Havaalanı'nda Vali Ahmet Deniz, Batman Milletvekili Ataullah Hamidi ile öteki yetkililer karşıladı.Şehir merkezine gelişinde yol boyunca ellerinde Türk bayraklarıyla kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamlayan Yıldırım, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.Batman Valiliğine geçen Yıldırım, Valilik Şeref Defterini imzalayarak, Vali Deniz ile görüştü.


SİZ HDP'YE BİR ŞANS VERDİNİZ AMA ONLAR KANDİL'E BAKTILAR
Yoğun sevgi gösterisi altında Mitinge çıkan Başbakan Binali Yıldırım Batman'la ilgili müjde üstüne müjde verdi. Başbakan Yıldırım Valilik meydanında yaptığı konuşmasında
"Geçmişte Batman'ı il yaptılar, plaka verdiler öylece bıraktılar. Onlar Ankara'da demokrasiyi geciktirme oyunları kurarken Gercüş'ün, Hasankeyf'in geleceği onları çok ilgilendirmedi. Onlar Ankara'da hukuk terazisine taş koyanlardı. Batman'daki vatandaşları hissetmediler. AK Parti ise Batman'ı Türkiye'nin geleceğine hazırlamak için çalıştı. Batmanlılar'ın yüzünün gülmesi için çalıştı. Bu terör örgütüne sizler 7 Haziran'da HDP'ye bir şans verdiniz, deniz ki, "Artık çözüm olsun kardeşlik olsun". Ama onlar bu şansı kullanamadılar. Kandil'in emrine girdiler, çukurlar kazdılar, hendekler kazdılar, geleceğimizi, gençlerin geleceğini kararttılar." dedi.


"KÜRTLÜĞÜNÜZLE, ARAPLIĞINIZLA, TÜRKLÜĞÜNÜZLE GURUR DUYUN"
Batmanlılara mitinge gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle teşekkür eden Başbakan Binali Yıldırım "Buradan söylüyorum Kürtlüğünüzle, Araplığınızla, Türklüğünüzle iftihar edin. Ama bir şeyle daha gurur duyun, ayyıldızlı bayrağımızla, Türkiye Cumhuriyeti'yle, devletimizle gurur duyun. Kaderimiz, tasarımız, geleceğimiz birdir bizim. Bizim siyasetimiz çamur, çukur siyaseti değil eser siyaseti, hizmet siyaseti yapıyoruz. Ben Bakan'den Batman'a geldiğimde havalimanının halini çok iyi hatırlıyorum. Barakanın altında, yağmurun altında saatlerce insanların nasıl bekletildiğini hatırlıyorum. Orada söz verdim, "Batman'a en güzel havaalanı yapacağız" dedim. Yaptık mı? Bu çukurcu, hendekçi belediyeler çevre yoluna karşı ne kadar engel çıkardılar. Ama şimdi artık onlar yok! Görüyorsunuz Batman pırıl pırıl oluyor. Yeşilliğiyle, sokakların temizliğiyle, altgeçit, üstgeçitleriyle Batman her gün daha da güzelleşiyor.


"BATMANIN SORUNLARINI ÇÖZÜYORUZ"
2045 yılına kadar Batman'ın içme, kullanma suyunu, problemini çözüyoruz. Yetmedi 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini de Batman'a kazandırıyoruz. 135 kilometrelik Batman-Bitlis karayollarını bitirmek üzereyiz. 933 konut daha yapıyoruz. Türkiye'nin ikinci büyük barajını bitiriyoruz. Ilısu bitiyor. Hasankeyf yeniden yapılıyor. Hasankeyf'e yapılan köprüler, İstanbul boğaz köprüsünden daha da uzun. Batman'a yakışır bir cami yapıyoruz. Çukurcu alçaklar duysun, Batman'ı cazibe merkezi yapıyoruz. Gençler size yeni iş alanları ortaya çıkacak. Burada binlerce kardeşimiz iş bulacak, aş sahibi olacak. Herşey daha güzel olacak. Bu alçaklar, bu bölücüler birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozamayacaklar. Başbakan Binali Yıldırım Miting sonrasında vatandaşları tekrar selamlayarak Batman'dan ayrıldı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=