Lütfen bekleyin..



Batmanlı Sporcular Madalya ile döndüler

06 Ağustos 2019, 17:10 - Okunma: 1225

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasına katılan Batmanlı sporcular şampiyonadan madalya ile döndüler.Ankara’da yapılan uluslar arası şampiyonayla ilgili bir açıklama yapan WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdülaziz Velioğlu; “Uluslararası

Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasına katılan Batmanlı gençlerimizin hedefi ülkemize madalya kazandırmaktı, bu hedefi başarıyla yerine getirdiler. Büyüklerde Bünyamin Avağ şampiyonada 2. olarak gümüş madalya aldı. 
GÜMÜŞ VE BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜLER
Gençlerde Osman Akyüz ise şampiyonada 3. oldu ve ülkemize bronz madalya kazandırdı. Önümüzde ki süreçte Batmanlı gençlerimiz daha güzel başarılarla ilimizi onure etmeye devam edecek. Bizim hedefimiz gençleri Wushu Kungfu'yla yetiştirip eğitmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bizde bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gerek federasyon gerekse ferdi olarak gençlerimize her türlü imkanı sunmaya devam edeceğiz.  Çalışmalarımıza yaptığı katkılardan dolayı başta Sayın Valimiz Hulusi Şahin ve diğer tüm yetkililere teşekkür ederim” diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=