Lütfen bekleyin..



Afişler, Rüzgârgülü Oldu

26 Mayıs 2017, 17:59 - Okunma: 2447

Batman Kozluk Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, Türkiye’de bir ilke imza atarak farklı bir projeyi hayata geçirdi. Gençlik Spor Bakanlığının çeşitli tarihlerde gönderdiği ve süresi biten afişleri toplayan Kozluk Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençleri, afişlerden rüzgârgülü yaparak köylerdeki çocuklara hediye etti. ‘Atık Kâğıt Toplama Kampanyası’ projesi kapsamında topladıkları yüzlerce afişi gönüllü gençlerle tekrar geri dönüşüme kazandırarak değerlendirdiklerini belirten Kozluk Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş; “Kullanım süresi geçmiş afişlerimizi tekrardan değerlendirmek üzere geri topluyoruz.

Son afişlerimizi liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle çocuklarımıza Rüzgârgülü yapmasını öğretip hediye ettik. Yaptığımız rüzgârgüllerini köy okullarındaki çocuklarımıza mutlu olmalar için hediye ediyoruz.” diye konuştu. 
‘YEDİ KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR”
Kozluk gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdülbasir Alağaş, Gençlik Spor Bakanlığının başlattığı yedi projelerinin devam ettiğini söyledi. İlçe Müdürü Alağaş yaptığı açıklamada; “Bakanlığımız bünyesinde yer alan gençlik merkezlerine üye gençlerde sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincinin arttırılması ve gençlik alanıyla ilgili çalışan sivil toplum kuruluşlarıyla ortak proje ve faaliyet gerçekleştirebilme becerilerinin geliştirilmesi amacıyla “Genç Dönüşüm” projesini düzenlemekteyiz. Bu kapsamda çeşitli alanlara ilişkin birtakım kampanyalar yürütmekteyiz. Genç Dönüşüm projesi kapsamında sınav seti toplama kampanyası, atık pil toplama kampanyası, atık kâğıt toplama kampanyası, oyuncak toplama kampanyası, kitap toplama kampanyası, kıyafet toplama kampanyası ve
mavi kapak toplama kampanyalarımızla gençlere örnek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=