Lütfen bekleyin..



Batman’ın sporu masaya yatırıldı

18 Temmuz 2019, 17:56 - Okunma: 1406

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman Bölgesi Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarıyla bir araya gelerek Batman’ın spor sorunlarını masaya yatırdı.Belediye Eş Başkanları Dr. Demir ve Korkmaz, Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarını bir araya getirerek, Batman’ın sporda adından söz ettirecek başarılar için yapılacak çalışmalarda

 Amatör Spor Kulüpleri Başkanlarının görüş ve taleplerini önemsediklerini bu nedenle böyle bir toplantıya ihtiyaç duyduklarını belirtti.
 Belirsizliği devam eden 1955 Batman Belediye spor’un durumu, amatör liglerde mücadele eden takımların sorunları, takımların alt yapı çalışmaları, spor tesislerinin yetersizliği ve Batman kamuoyunun merakla beklediği spor gündemindeki konular toplantıda görüşüldü.
Kulüp Başkanları, Batman’ın sporda ileriye yönelik başarılar kazanması için Amatör Spor Kulüplerinin bir gereklilik olduğunu belirterek, görüş ve taleplerini dinleyen eş başkanlara teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=