Lütfen bekleyin..



SGK‘dan Okullara Sosyal Güvenlik Bilinci Eğitimi

23 Mart 2017, 18:28 - Okunma: 1264

Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Kitup II projesi kapsamında,Orta öğretim okullarına eğitim vermeye devam ediyor. Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden görevli iki personel tarafından İlimiz Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi müdürlüğü 11. ve 12 sınıflarda okuyan öğrencilerine sosyal güvenlik bilicinin oluşturulması ile ilgili konferans verildi. Konferansa İl Müdürlüğü personellerinden Denetmen Naif GÜMÜŞ ve Performans ve Koordinasyon/Basın Halkla İlişkiler servisler Şefi Mehmet Beşir ARSLAN katıldılar.

Konferansta genç beyinlerimize Genel sağlık sigortası,  Kayıt dışı çalışma, Sosyal Sigortaların avantajları, sigortasız çalışmanın dezavantajlarının yanı sıra, Genel olarak sosyal Güvenlikli çalışan birey ile Sosyal Güvenliksiz çalışan bireyin ileride nasıl bir avantaj veyahut dezavantajlarla karşılaşacakları uygulamada birebir karşılaşılan güncel örneklerle sunum yapıldı. Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Kurum görevlileri Sunum sonu okuldan ayrıldı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=