Lütfen bekleyin..



Gençlikten uyuşturucuya ‘Hayır’ spora ‘Evet’

04 Temmuz 2019, 18:11 - Okunma: 1077

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, uyuşturucu ve madde kullanımıyla ilgili olarak, gençlere tesislerini açarak, spor yapma çağrısında bulundu.‘Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Haftası’ kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğüyle birlikte Çok Amaçlı Spor Salonu’nda basketbol, taekwondo, boks branşlarında etkinlikler yapılarak uyuşturtucuyla mücadele haftası kutlandı.


“1 HAFTA DEĞİL, 12 AY MÜCADELE”
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren sadece ‘Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Haftası’ kapsamında değil, yılın 12 ayı bu mücadeleyi verdiklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Eğitim ve Öğretimin bitmesiyle birlikte, öğrencilerin boşta kalmaması için 40’a yakın branşta il spor merkezleri bünyesinde yaz kursları açtık. Kurslarımızda antrenör ve kayıt sınırı da koymadık. Gelen tüm başvuruları alıyoruz. Öğrencilerimiz ve gençlerimiz boş zamanlarında spor yaparken, zararlı alışkanlıklardan da uzak duracaklar. Bu konu üzerinde büyük bir titizlikte duruyoruz. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in bu konuda ciddi anlamda destekleri var.” diye konuştu. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=