Lütfen bekleyin..



Davip People Basınla Buluştu

21 Mayıs 2017, 17:14 - Okunma: 2373

Cafe Sektöründe dünya markası olan Davip People, Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı. Kahvaltılı tanışma toplantısında, Davip People’nin misyon ve vizyonu hakkında sunum yapıldı.Dünyanın birçok yerinde ve Türkiye’nin 71 ilinde hizmet veren David People, kapılarını gazetecilere açtı. Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip David People Cafesi olduklarını belirten İşletme Müdürü Abdurrahman Atece “4 bin metrekaresi kapalı, 2 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 6 bin metrekare alanda kurulan Batman David People, 3 katlı modern ve sıradışı mekanı ile hizmettedir.

Mekânımızda 2 adet çocuk parkı bulunuyor. Aynı anda 700 kişiyi ağırlayabiliyoruz. Kahvaltı, sıcak soğuk içecekler, tatlı çeşitleri ve sıcak yemekler, hijyen ortamda, kendine has usulleri ile hazırlanmaktadır. Aile buluşmaları, arkadaş ve dost buluşmalarına uygun bir mekan ile hizmet veriyoruz. Cuma ve cumartesi günleri canlı müzik hizmetimiz de mevcuttur” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=