Lütfen bekleyin..



HDP ve DBP'den Newroz Teşekkürü

23 Mart 2017, 18:26 - Okunma: 1167

HDP ve DBP Batman İl Teşkilatları, düzenledikleri basın açıklamasıyla Newroz’a katılım sağlayan halka teşekkür etti.HDP İl Binası önünde düzenlenen basın açıklamasına Batman Milletvekili Saadet Becerikli, Newroz Tertip Komitesi ile HDP ve DBP Batman İl Teşkilatları katıldı. Newroz’a yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür ettiklerini belirten İl Eş Başkanı Fatma Kapalıgöz “2017 Newroz’unu büyük coşkuyla kutlayan ve katılım sağlayan halkımız, iradesine ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır. Zulme ve zorbalığa “hayır” diyerek Nevroz’un rengini belli etmiştir.

Batman’a yakışanı ortaya koyan ve bizi Newroz alanında yalnız bırakmayan halkımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm engellere rağmen halkımızın gösterdiği sağduyu kazanmıştır. Newroz’un özgürlük getireceği inancıyla tekrardan halkımıza saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

DBP İl Eş Başkanı Abdulbari Karaağaç ise Diyarbakır Newrozu’nda polis kurşunuyla katledilen Kemal Kurkut’u anarak bayramların kanla sulanmasını istemediklerini ifade etti. Karaağaç, Batman halkının fedakârlığıyla Newroz coşkusunun kendilerine tekrar umut olduğunu söyledi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=