Lütfen bekleyin..



Batman Akparti Tam Kadro Kongredeydi

21 Mayıs 2017, 17:08 - Okunma: 2209

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkan seçildiği Akpartide Başkent Ankara’da yapılan Kongresine yoğun bir katılım oldu. Türkiyenin dört bir tarafından olduğu gibi Batman’danda çok sayıda partili Olağanüstü kongreye katıldılar. Kongreye Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde bilici, Gençlik Kolları Başkanı Emrullah Bardakçı, eski il başkanı Murat Güneştekin, ilçe ve belde belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve kalabalık bir topluluk katıldı. Milletvekili Hamidi Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyerek tekrar partinin başına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı. Ankara Arena salonunda yer alan Batmanlı kadınlar etkinliğe renk kattılar.

Tüm partililerin coşkusuna ortak olan Akparti kadın kolları üyeleri övgü aldı. Batmanlı kadınlar Kongreye renk kattılar.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=