Lütfen bekleyin..



Beşiri’de Zincirleme Kaza: 15’ten Fazla Yaralı

21 Mayıs 2017, 17:07 - Okunma: 1363

İlimiz Beşiri ilçesi İkiköprü Beldesinde meydana gelen ve 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15’in üzerinde kişi yaralandı. Kent merkezinde de yaşanan 2 ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Kaza, Beşiri ilçesi İkiköprü beldesindeki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kaza Beşiri ilçesindeki tekstil atölyesinde işçileri alan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 72 EC 513 plakalı midibüs, İkiköprü beldesi mevkiindeki kavşakta arkadan gelen 56 KE 611 plakalı kamyonun sollama yaparken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek midibüse çarpmasıyla meydana geldi. Yolda seyir halinde olan başka bir kamyonun da kaza yapan kamyona çarpmasıyla meydana gelen zincirleme trafik kazasında 15’den fazla kişi yaralandı.

Yaralılar Beşiri ve Batman’dan kaza yerine giden ambulanslarla Batman bölge devlet hastanesine kaldırıldılar. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 
Öte yandan kent merkezinde yavuz selim mahallesi ve hürriyet mahallesinde meydana gelen 2 ayrı kazada da 3 kişi yaralandı. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=