Lütfen bekleyin..



Minikler büyük beğeni topladı

21 Mayıs 2017, 17:03 - Okunma: 1199

15 Temmuz Şehitleri Anaokulunun 2016-2017 yılı sonu din dersi gösterisi katılımcıları adeta mest etti.Kültür merkezinde gerçekleştirilen etkinlik, anaokul öğrencisi minik kızın verdiği Kuran tilavetiyle başladı. Programa İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan ve salonu tıklım tıklım dolduran davetliler katıldı. Katılımcılara selamlama konuşması yapan 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdiresi Esra Özdemir, çocukların Allah’ın birer nimeti olduğunu söyledi. Anaokulunun yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Okul Müdiresi Özdemir, konuşmasına şu şekilde devam etti: ‘‘Biz 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları olarak yarınımızın teminatı olan çocuklarımızın bu yılı güvenli, başarılı ve en iyi biçimde tamamlamaları yönünde hummalı bir çalışma yürüttük ve yürütmeye de devam ediyoruz.

Okulumuzda 234 öğrenciye eğitim vermekteyiz. Çocuk Allah’ın büyük bir nimeti ve ihsanıdır. Bu bilinçle gelecek nesillerin yüksek ahlaklı ve erdemli bir topluma kavuşmasının en önemli sacayağı diye nitelendirebileceğimiz çocuk gelişimine ve okul öncesi eğitime gereken önemi vermeye çalışmamız gerekiyor.’’ diye konuştu.
Anaokullarının dini eğitimde pilot olarak seçildiğini belirten Özdemir, Batman’da bir tek kendi okullarında dini eğitimin verildiğini belirterek, gelecek yıllarda bütün devlet anaokullarında dini eğitimin uygulanmasını temenni ettiklerini vurguladı.
Anaokul öğrencilerinin eğitimine katkı sağlayan öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan ve 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdiresi Esra Özdemir tarafından plaket verilerek onore edildiler. Çekilen toplu fotoğrafla beraber program sona erdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=