Lütfen bekleyin..



SGK Ziyaretlerini Yoğunlaştırdı

17 Mayıs 2017, 22:42 - Okunma: 1638

Batman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Alaettin Ökten SGK yapılandırma kapsamında stk, odalar ve kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Müdür Ökten yapılandırmanın son günü olan 31 mayıs için işverenlere uyarılar yaptı. Sosyal Güvenlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, SMMM Odası Başkanı Servet Kurt, Esnaf ve Sanaakatlar Odası Başkanı Talat Kara, Müsiad Batman Şube Başkanı Suat Özdemir ve Tümsiad Batman Şube Başkanı Kamil Biçici’yi makamlarında ziyaret eden Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten; odalara bağlı tüm üyelerin yapılandırma başvurusunun son günü olan 31 Mayıs 2017 tarihinin önemini belirterek, bilgilendirmede bulundu.

Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alalettin ÖKTEN; 19 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren kanun ile vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borçlarına yapılanma getirildiğini hatırlatarak şöyle konuştu:"Vatandaşlarımıza kurumumuza olan borçlarını ödemeleri konusunda büyük kolaylık getirilmiştir. 6770 sayılı kanunla bu kapsamda yapılandırılan borçların taksitlerinin son ödeme tarihleri 4 ay daha ertelenmiştir. Bu erteleme ile vadesi geçmiş taksitlerin 31 Mayıs 2017'ye kadar ödenmesi şartıyla yapılandırmalar geçerli sayılmıştır. Vatandaşlarımız mağdur olmamaları için 31 Mayıs 2017 tarihini kaçırmamalıdır" şeklinde konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=